sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Hankintoja Turun messuilta

Olimme Jampan kanssa eilen Turussa nukkis- ja käsityömessuilla. Paljon oli ihanuuksia myynnissä ja monenlaista tuli hankittuakin. Toki olisin ostanyt vielä vaikka mitä, mutta budjetti ei antanut myöten. Onneksi kesällä on luvassa lisää messuja. Olemme menossa Lahteen ostoksille ja Forssaan myymään.


Tarvikkeita erilaisiin tekstiiliprojekteihin, askarteluihin ja Tarun ihana Pikkupuu-kitti.

Christian Lundkvistin ihanat tuolit ja pöydät Mörkömäelle ja Alpertille(ovat eriväriset), täkintikkauspuut Mirkalta, Alpertille lamppu Miniature and Craftilta, kirjapino ja paperit Johanna Tiukalta, Muumiperhe Titalta ja kirjottu matto antiikkimessuilta.


Jamppa löysi hipeille Christianin tuolin, Tarulta tyynyn ja linnunpesän, Mirkalta shakkkipelin ja -kellon sekä pullasudin, Johannalta sieniä ja jogurttia, upean matkalaukun Päiviltä?, kankaita verhoiksi, ruokatarpeita ja perhostaulun. 

Mahtavat messut hyvässä seurassa piristävät kummasti. Jopa niin, että piti yöllä tehdä kiinteistökauppoja. Tilasin vihdoin meille uudet talot: Jampan hipeille Glencroftin ja minun Alpertille Creekside Gabinin Pienestä nukkekotikaupasta. Nelisen viikkoa ja kasaminen alkakoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti