sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Kotiseminaari

Nukkekotiyhdistys järjesti Kotiseminaarin viime sunnuntaina. Ilmoittauduin kaikkiin pajoihin ja vaihtoihin. Seminaari oli tosi kiva, varsinkin, kun voi seurata Facebookista muitakin osallistujia. Väkeä olisi voinut osallistua kyllä enemmänkin, kun kerran jotain kivaa järjestetään. Ajankohta voi tietysti olla puutarhaharrastajille ainakin hieman haastava. Itsekin kävin välillä perennoja vaihtamassa :). Pidimme yhdessä ystävän kanssa kunnon harrastuspäivän:


Marian tupakello-pajassa valmistui kellot: vasemmalla minun ja oikealla Virpin. Ohje oli loistava, varsinkin koristemaalausohjeet olivat erittäin yksityiskohtaiset.


Katin korulipaspajassa syntyi kiva koru sekä punainen lipas peilillä.


Pariswapissa sain Sirpalta todella runsaan paketin. Monenlaista ihanaa moniin projekteihini.: esim. punaiset alushousut paheelliselle naiselle, nukkekoti Keltaiseen taloon ja Kattilakosken isännälle paita. 


Minä tein Sirpalle säilytysarkun, rahin, käsityövakan, kirjoja, liinan, kehykset ja hartiahuivin. Lisäksi nauhoja, pieniä lautasia ja vihermateriaalia.


Sirpa voitti arvonnassa minun kirjomani villamaton.

 
Swapissa oli vapaa aihe ja monenlaista ihanaa sainkin. Kissa ja peti Katilta, Ritalta kukkaryijy, viinipullo ja kaktus, Teijalta käsityötarpeita, Sirpalta kynttilänjalat, Tiinalta kukka-amppeli ja Eijalta kulhoja, pesusieniä ja paistinpannu. Matto ja upeat korut ovat Teijalta arpavoittona.

1 kommentti:

  1. Olipa kiva kun laitoit kuvia kotiseminaarista. Itse päätin että tällä kertaa en osallistu, muita kiireitä.Ihania vaihtoja!

    VastaaPoista