perjantai 6. joulukuuta 2013

Joulukalenterin luukut 1-3

Ihanan jännittävää tämä joulukalenterin luukkujen avaaminen. Jokaisesta pienestä paketista löytyy jotain ihanaa johonkin taloistani. Tänäkin vuonna minulla on blogin kalenterien lisäksi kerhon kalenteri, joten avattavaa riittää.


1. päivänä kerhon kalenterissa aiheena oli joulu ja sain Leenalta Vihreitä kuulia. Päiviltä sain magneettitaulun ja Stiinalta jouluisia tauluja sekä tähtipullia pellillä.
2. päivänä kerhon aiheena oli lämpö ja sain Marjalta oranssin päiväpeitteen ja punaisen hartiahuivin. Sirpalta sain joulukortteja nauhassa ja Stiinalta kauniin riipuksen.
3. päivänä aiheena oli pyöreä ja Katjalta sain kakkuvadin kuvulla ja Eilalta puisen pöydän sekä jäkäläasetelman Mörkömäelle. Mariannelta sain ruokakupit lemmikeille ja Ninniltä joululiinan ja kukan maljakossa.
Kerrassaan ihania yllätyksiä, kiitos!


Kerhon paketteihin tein Katille suklaita puotiin, Irmalle lämpimän peiton, Eilalle sukat (ovathan pyöröneuletta ;)) sekä Annelle nappeja sekä virkattu liina.

  

Stiinalle hardangerliina ja Sirpalle t-paitoja. Stiinalle kattokynttelikkö ja Sirpalle amaryllis. Mariannelle pöytä ja Ninnille pinkkejä asusteita ja tuoksuja.


1 kommentti: